Viceprimarul Timișoarei, liberalul Cosmin Tabără, anunță intrarea în linie dreaptă a proiectului de construire a bazei sportive de pe str. Mircea cel Bătrân, alfată în zona de nord-vest a orașului. Timpul total de execuție ar urma să fie de 17 luni de zile. Valoarea noii investiții este de 5,8 milioane de lei.

„S-a încheiat licitația pentru proiectarea și construcția Bazei Sportive de pe strada Mircea cel Bătrân, după ce s-a scurs și perioada contestațiilor.
Ieri am semnat contractul cu societatea câștigătoare, Atelier Decumanus SRL, ca și lider de asociere, Rogera Prest Com SRL (asociat). Ca și subcontractanți sunt Contact Plus SRL, Geotc CAD SRL, Calor Grup SRL, Construct Business Electric Team SRL.

Licitația a fost adjudecată la prețul de 4.934.037,46 +TVA, prețul total fiind de 5.871.504 lei, practic fiind cu 2 milioane de lei mai puțin decât valoarea estimată. Trei luni este perioada de proiectare, iar 14 luni este perioada de execuție” spune viceprimarul Cosmin Tabără într-o comunicare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.