Într-o postare făcută pe Facebook, deputatul de Timiș Alfred Simonis anunță progrese rapide la noile spitale, construcții executate cu banii din proiectele finanțate de Ministerul Sănătății. Acesta spune că investiția care se ridică la aproape 300 de milioane de lei va avea 12 paturi pentru pacienții care suferă de arsuri grave pe corp.

„Lucrările la Centrul pentru Arși Gravi de la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara avansează într-un ritm rapid! Contractul de finanțare a fost semnat în luna iunie, iar în doar 4 luni progresele sunt vizibile! Investiția se ridică la aproximativ 300 milioane de lei și este finanțată de Ministerul Sănătății prin fondurile  de la Banca Mondială. Noul centru va avea 12 paturi pentru pacienții critici cu arsuri severe și 6 paturi pentru recuperarea acestora.” spune Alfred Simonis.

Notă : Un lucru destul de cunoscut, atât în mediul online, cât și în afara lui, între ministrul Sănătății Alexandru Rafila și Alfred Simonis există o puternică relație de prietenie, lucru care a făcut ca multe proiecte din domeniul sănătății să evolueze rapid de la ascensiunea deputatului PSD de Timiș pe culoarul puterii. În prezent, Alfred Simonis, din funcția de președinte al Camerei Deputaților este al treilea om din România, prin perspectiva funcției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.