Baschetbaliștii noștri se deplasează în Serbia pentru ultimele două din cele șapte meciuri-test programate în presezon. SCM Mozzart Bet Timișoara va juca, sâmbătă și duminică, în compania echipelor de ligă secundă Joker Sombor și Hercegovac Gajdobra.

Partida de sâmbătă în compania grupării din Sombor va începe la ora 18,00. Interesant este că echipa din Sombor este denumită după porecla lui Nikola Jokic, „Joker”.

Pivotul sârb Nikola Jokic, campion NBA cu Denver Nuggets, s-a născut chiar la Sombor.

Meciul de duminică de la Gajdobra se va juca în funcție de ora la care Serbia va evolua la Campionatul Mondial de baschet (în finala mare sau în finala mică). Așadar, partida va avea loc fie la 13,00, fie la ora 17,00.

„Pentru nou-veniții noștri încă este nevoie de timp de acomodare: Makale Foreman abia a sosit, la începutul săptămânii. La ceilalți jucători, am văzut plusuri și minusuri, până acum. Dimitrijevic, cu multe plusuri, dar trebuie să fie mai atent la anumite faze. În meciul cu CSM Focșani, când se punea problema să creăm o diferență mai mare, a comis mai multe greșeli, dar greșeli se văd zilele astea și la Campionatul Mondial, așa că nu e nicio dramă. Grayson este și el pe un drum foarte bun, iar Legoșin face exact ceea ce ne-am așteptat, având în vedere că nu are experiență la nivel de Ligă Națională. La Focșani, el a jucat trei luni, cu medie de 6 minute/meci, deci are nevoie de timp”

Dragan Petricevic, antrenor principal SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara

Echipa noastră va lua startul în sezonul oficial la finele săptămânii viitoare, cu turneul de Cupă a României de la Craiova (15-17 septembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.