După ce în cursul zilei de ieri, Alfred Simonis i-a răspuns deputatului Cătălin Drulă, azi a venit rândul președintelui PNL Timiș, Alin Nica să primească mustrarea șefului Camerei Deputaților. Într-o postare publicată azi, președintele Consiliului Județean Timiș spune că vina pentru lipsa unui stadion de fotbal în Timișoara este la București. Desigur, nici calitatea fotbalului local nu e prea bună, cele două echipe ale Timișoarei, Poli și Ripensia, din liga secundă au retrogradat în a treia divizie la sfârșitul sezonului precedent – ba mai mult, una s-a și desființat.

Alfred Simonis îi reprosează șefului CJ Timiș, Alin Nica, lipsa de performanță în atragerea banilor guvernamentali pentru construcția noului stadion. Acesta îi aduce aminte că, pe perioada cât a deținut mandatul de președinte al Consiliului Județean, la guvernare au fost trei premieri liberali și de la niciunul nu a obținut finanțarea pentru noul stadion de fotbal al Timișoarei.

Alin Nica nu ratează nicio ocazie să se plângă

„Alin Nica nu ratează nicio ocazie să se plângă, să arate cu degetul spre alții și să găsească vinovați pentru propria-i incompetență. Astăzi, a reușit performanța să se umple de ridicol vorbind despre viitorul stadion al Timișoarei și spune președintele Consiliului Judeţean Timiș că de doi ani are pregătite documentele pentru demolarea arenei, dar se lovește de piedici de la Guvern. Cu manta, în stilul caracteristic, îl atacă pe premierul Ciolacu, dar uită de cei foști trei prim-miniștri liberali, Orban, Câțu și Ciucă, care l-au pasat de fiecare dată, considerându-l irelevant. Nu vă faceți griji, domnule Nica, vom da noi hotărâre de guvern pentru a intra în linie dreaptă cu stadionul.

Mai apoi, Nica vorbește de pachetul de măsuri fiscale despre care spune că abundă de erori. Vinovat? Evident, Marcel Ciolacu în opinia neavizată și politicianistă a lui Nica. Dacă acest draft de măsuri conține într-adevăr greșeli, acestea pot fi lămurite foarte ușor, cu un simplu telefon către Ministerul de Finanțe, instituție condusă chiar de către un coleg de partid de-ai lui Alin Nica, și care a redactat acest document. Iar dacă proprii colegi nu-i răspund, îi promit că intermediez eu o întâlnire cu Marcel Boloș.” spune Alfred Simonis, într-o postare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.