O modalitate eficientă și de cele mai multe ori inedită atunci când vine vorba de promovarea unor evenimente este organizarea de tombole pe baza abonamentelor cumpărate. Iar cei de la Custom Festival Reșița par să-și și învățat lecția, oferind celor care cumpără abonamente un premiu inedit: o motocicletă.

Așa cum probabil deja știți, între 13-15 iulie are loc la Reșița cel mai mare eveniment rock din vestul României: Custom Festival, ținut în Poiana Golului de lângă reședința de județ. Pe lângă concerte, care nu ne îndoim, vor fi legendare, organizatorii vor oferi și premiul menționat mai sus.

Astfel, un norocos participant la evenimentele din această săptămână va merge acasă … pe două roți. Pe lângă mega-concertele oferite de trupe precum Guano Apes sau Ad Infinitum, motocicleta oferită de organizatori este renumita cireașa de pe tort. Pentru că, nu-i așa, cine nu și-ar dori să vină la un festival rock și să plece pe două roți acasă?

Vrei să vezi live și să asculți melodiile tale favorite cântate de formațiile urmărite de tine? Vino la Custom Festival Reșita unde poți vedea live concertele susținute de Guano Apes, Ad Infinitum, Massive Wagons, Zdob și Zdub, Bucovina, Altar, Celelalte Cuvinte, Rezident Ex, The Rock, Amala și mulți alții.

Cum poți participa la Custom Festival 2023?

Biletele la Custom Festival 2023 s-au pus deja în vânzare, putând fi achiziționate pachete de o singură zi sau pentru toată durata festivalului. Iar pentru că informațiile oferite într-un singur articol nu pot fi la fel de detaliate ca cele de pe site, vă invităm să vizitați site-ul festivalului aici. Nu uitați însă și de social media, pagina festivalului Custom fiind actualizată zilnic cu noi informații.

Update, 31 iulie 2023: Motocicleta pusă la concurs a fost câștigată de Paul Crăciunoiu! Felicitări norocosului proprietar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.