Gabriela Firea a avut o întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu la guvern, urmată de demisia din postul de ministru al Familiei. Întâlnirea Firea – Ciolacu vine pe fondul scandalului azilele groazei și la o zi după ce ministrul Muncii, Marius Budăi, a demisionat din guvern.

Budăi și Gabriela Firea, ministrul Familiei, sunt considerați de mai mulți lideri PSD drept principalii responsabili politici pentru scandalul care provoacă mari probleme de imagine pentru partid.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a declarat joi că Ștefan Godei nu a fost vreodată șoferul ei, ci a lucrat ca șofer la Primăria Capitalei și „a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial”.

Legătura Gabriela Firea – Ștefan Godei

Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, potrivit unui document oficial consultat de G4Media. Asta înseamnă că a fost angajat la cabinetul lui FIrea imediat după ce aceasta a câștigat postul de senator la alegerile din decembrie 2020.

Conform informațiilor obținute de Digi24, Ștefan Godei a lucrat și alte firme și instituții conduse din subordinea lui Gabriela Firea și Florentin Pandele: clubul de fotbal FC Voluntari și RATB.

Cu două zile în urmă, Firea declarase despre Godei, care apare într-o fotografie alături de ea, că „nu a fost vreodată membru al Partidului Social Democrat în vreo localitate din județul Ilfov sau București. Deci, nu avea cum să conducă filiala TSD Ilfov nefiind membru de partid. Simpatizanți, voluntari sau oameni care bagă capul în poză cu liderii sunt mulți”.

Godei conduce ONG-ul ce gestiona azilele groazei din Voluntari. Cofondatoare a ONG-ului este Ligia Gheorghe, prietenă și consilieră a Gabrielei Firea. Până acum, Firea a negat că ar fi știut ceva despre azilele din Voluntari unde bătrânii erau maltratați.

Godei este acum arestat preventiv în dosarul deschis de DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.