Record istoric al numărului de pasageri pe zborurile charter înregistrat în luna iunie pentru operate de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Creșterea a fost de 37%, față de cea mai bună lună iunie de până acum, din toate timpurile.

În primele 6 luni din 2023, creșterea pe cursele charter a fost de 16,8 procente, raportată la oricare perioadă similară din istoria aeroportului, cu o medie de 162 de pasageri/cursă. Prin comparție cu 2019, an de referință pentru aviație, numărul de pasageri pe cele 221 de curse charter a fost mai mare decât dublu, creșterea fiind de 130%.

Record istoric început cu zborurile spre Antalia

Antalya a deschis topul destinațiilor favorite. Locul #1 ca opțiune de vacanță a înregistrat un total de 13.680 de pasageri în luna #iunie. Pe locul #2, Hurghada a totalizat 10.185 de pasageri, iar locul #3, Monastir, destinație intrată în top cu un total de 3.784 de pasageri, a surclasat Creta, care făcea parte până anul trecut din preferințele de vacanță ale celor care plecau din Aeroportul International Timisoara.

Restul destinațiilor, în ordinea numărului de pasageri sunt: Creta, Rhodos, Zakynthos, Palma de Mallorca, Peloponez, Skiathos, Hammamet. Peloponez, noua destinație de vacanță operată din acest sezon estival, a avut cel mai bun grad de încărcare pe zboruri, de 97%.

Vacanța continuă și cursele charter își iau zborul de la Timișoara spre destinațiile însorite în fiecare zi. Ne bucurăm că tour-operatorii au venit cu oferte inspirate și atractive, spre locuri cu mare și soare, legate de Timișoara pe calea aerului, pentru care încă există multe opțiuni, inclusiv cu oferte last minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.