Scandalul centrelor de rezidență plecat din București, din anturajul ministrului Familiei, Gabriela Vrânceanu-Firea, are urmări în întreagă țară. Alte 4 centre au fost închise azi în București în urma controalelor. În teritoriu, până la această oră doar în Timiș și Gorj au fost găsite probleme.

Probabil la ordinul premierului Marcel Ciolacu, în toată România  au fost demarate acțiuni de verificare le centrele de rezidență permanentă și temporară pentru persoanele adulte. Iar Timișoara, din păcate, este iar unul din orașele în care problemele nu sunt deloc ușor de rezolvat.

Prefectul Mihai Ritivoiu (PSD) anunță închiderea temporară a activității unui centru de rezidență temporară situat în cartierul Freidorf, în spatele depoului STPT, pe strada Martir Gogu Opre 24.

„Un prim centru închis în Timiş, ca urmare a controalelor demarate: Centrul de găzduire temporară a persoanelor adulte fărā adăpost din Timişoara, str. Martir Gogu Opre 24.

Principalele constatări: produse alimentare expirate, lipsa autorizației DSVSA la blocul alimentar, condiții insalubre peste tot. Imaginile vorbesc de la sine. Dezolant este că serviciile furnizate de acest centru sunt plătite din bani publici de către Primăria Timişoara. Cea care a confirmat prestarea serviciilor şi calitatea acestora. Dar asta este o altă discuție, pe care o vom purta cu siguranță. De redeschidere discutăm doar după remedirea exemplară a deficiențelor” încheie prefectul Ritivoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.