Flames of Illusion este un spectacol de tango, foc și muzică live pregătit de clubul de dans sportiv Magnum din Timișoara. Acesta poate fi văzut duminică, 16 iulie 2023 începând cu ora 22:00 în Bastionul Theresia din zona centrală a orașului. Spectacolul este prezentat în cadrul seriei de evenimente Flight Hidden Treasures, pregătite de organizatorii Flight Festival. Intrarea este liberă.

„Spectacolul FLAMES OF ILLUSION este o poveste despre viața fiecăruia dintre noi, despre mintea noastră, în care totul capătă o alta dimensiune, fierbinte, flamboaiantă… Este o metaforă în pași de dans, pigmentată cu muzică live și foc. Un joc, între iluzie și realitate, împletit cu artă și cu simboluri puternice. O căutare a sinelui pe ritmuri de tango argentian.” este descrierea cu care organizatorii prezintă spectacolul din 16 iulie.

Regia si conceptul artistic îi aparțin lui Raul Avram. Din distribuție fac parte Oana Antonovici, Alexandru Boariu, Denis Matei, Roxana Lucaciu, Dragos Bute, Alexandra Beloia. Pe „scenă” vor evolua Boie Bogdan, Boie Natalia, Alesia Matache, Gabriel Costras, Robert Turcu. În cadrul evenimentului vor performa soliștii Cristina Vlaicu, Marius Goșa și Octavian Vlaicu. Spectatorii vor avea parte și de un recital susținut de Horia Crișovan.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Inside Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.