Într-o nouă postare de azi, viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, anunță că pe traseele din oraș au fost scoase 11 noi autobuze electrice din flota nouă de transport a orașului. Consilierul local Roxana Iliescu anunțase săptămâna trecută că pe traseele din Timișoara circulă doar cinci autobuze electrice, dintr-un total de 37 recepționate. Iar problemele de la STPT sunt mult mai grave, autobuzele electrice neavând încă implementate în curtea STPT stațiile de încărcare.

Azi, într-o nouă postare, consilierul Roxana Iliescu îl pune pe Ruben Lațcău în rolul lui Pristanda, din celebra piesă „O scrisoare pierdută” a lui Caragiale. În timp ce Ruben Lațcău pretinde că pe traseu ar fi 16 autobuze, prin punerea în circulație a celor 11, Roxana Iliescu îl contrazice chiar cu raportările STPT: 7 autobuze pe traseu.

„Conform raportărilor interne de la STPT de astăzi, 4 iulie 2023, făcute atât la prima oră cât și la prânz, au fost disponibile doar 7 autobuze electrice din care au ieșit 4 pe traseu. Oare ce-o face vicele, o număra de două ori și-o aduna greșit doar ca sa-i dea un număr mai mare de autobuze electrice scoase pe traseu, precum Pristanda cu steagurile? ” spune într-o postare pe Facebook Roxana Iliescu.

Ruben Lațcău postare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.