Consilierul local Roxana Iliescu atrage atenția asupra nevoii iminente a Primăriei Timișoara de a semna un nou contract de furnizare de agent termic cu societatea Colterm. Societate care în prezent se află în insolvență de aproape doi ani de zile, urmând ca în perioada care vine să aflăm dacă va intra sau nu în faliment. Consilierul local spune că în 30 iunie 2023 contractul existent va expira, iar prelungirea acestuia trebuie votată de urgență de Consiliul Local Timișoara.

Notificarea administratorului judiciar

“Prin prezenta vă notificăm că în ipoteza în care nu veți da curs solicitării administratorului judiciar și nu veți adopta o Hotărâre de Consiliu Local prin care sa aprobați prelungirea pe o durata de trei ani a valabilității contractului de delegare nr CDE2021-1475/15.10.2021 ( fără modificarea obiectului acestuia) și nu veți proceda la semnarea actului adițional anterior datei de 30.06.2023 , astfel încât sa poată fi depusă la ANRE documentația necesară prelungirii valabilității licenței nr 2317, CLT Colterm SA VA SISTA furnizarea serviciului de alimentare cu energie termică și furnizare a apei calde începând cu data de 01.07.2023 pana la data intrării in legalitate” spune Roxana Iliescu într-o postare online.

Roxana Iliescu cere Consiliului Local Timișoara să se întrunească de urgență pentru a vota contractul de prelungire cerut de administratorul judiciar. În caz contrar,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.