Pasajul de cale ferată de pe Calea Aradului, de la fosta Tipografie, este în stare avansată de degradare. Probabil și datorită faptului că nu s-au făcut lucrări de întreținere la el de ani buni.Bucăți din pasaj sunt desprinse, punând în pericol pietonii dar și mașinile care trec prin pasaj în momentul în care trece și un tren pe el. Din imaginile pe care le avem de la fața locului, în orice moment se pot desprinde alte  bucăți din pasaj.

Contactați de noi, reprezentanții IPJ Timiș spun că la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara. Aceștia au constatat degradarea pasajului și au anunțat autoritățile competente din cadrul CFR, proprietarul pasajului, pentru remedierea problemei apărute.

Totodată, în această perioadă Primăria Timișoara efectuează lucrări de mentenanță la carosabilul de sub pasajul de cale ferată amintit.Sunt produse aglomerări la trecerea pe sub pasaj. În aceste zile se circulă pe o singură bandă pe sens (vezi foto)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.