În cursul zilei de astăzi, deputatul PSD Gheorghe Șoldan l-a acuzat pe deputatul AUR de Timiș, Ciprian Titi-Stoica de violență verbală și comportament imoral. În mass-media a ajuns și o înregistrare audio a convorbirii telefonice dintre cei doi deputați, care a strâns o multitudine de reacții.

Deputatul Ciprian Titi-Stoica afirmă într-o declarație dată nouă că regretă incidentul și spune că toate informațiile publicate de media în jurul scandalului sunt pentru a micșora importanța grevei de mâine a profesorilor și pentru a ascunde publicului abuzurile dintr-o sedință secretă de plen desfășurată în cursul zilei de ieri.

„E simplu și clar, am greșit față de un deputat, G. Șoldan, căruia i-am cerut scuze azi, restul sunt exagerări și manipulari pentru a face o perdea de fum, la grevele de mâine și pentru a acoperi abuzurile din ședința secretă de plen, de ieri! Altceva nu am ce sa spun, pe subiecte de can-can!” spune Ciprian Titi-Stoica, într-o declarație pe care ne-a dat-o acum câteva minute

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.