Reacție dură a primarului Timișoarei, Dominic Fritz, la scandalul izbucnic în urma telefonului din miez de noapte dat de deputatul AUR de Timiș, Ciprian Titi-Stoica. Cunoscut ca un om moderat, atât în reacții cât și în declarații, Dominic Fritz s-a dezlănțuit la adresa deputatului AUR într-o postare pe Facebook.

„Ziua se îmbracă cu tricolorul și noaptea amenință la beție reprezentanții românilor cu moartea. Sunt siderat de patriotismul prefăcut al huliganilor de la AUR. Deputatul AUR de Timiș, Titi Stoica, a sunat azi noapte mai mulți parlamentari români, i-a înjurat și amenințat cu moartea. E doar unul din multele exemple ale ipocriziei vulgare perfecționată de acest pseudo-partid. A fugit din România și a trăit bine mersi în Anglia, dar Titi Stoica acum ne dă lecții despre cum Europa face rău României.

Se dau drept mari apărători ai copiilor, dar sunt papagalii admiratori ai unui ucigaș și violator de copii ca Vladimir Putin. Se prefac că sunt o voce a poporului, dar intră agresiv ca haită în instituțiile celor aleși democratic de popor. Ne recită poezii despre valorile României, dar se iau la harță ca oamenii fără onoare. Nu, nu ne dați lecții despre valori, despre iubire de țară, despre credință sau popor. Ura și violența voastră nu vor defini România niciodată.

Timișoara e mândră de bunul său simț și de destinul său european și nu va fi niciodată reprezentată de astfel de oameni.” încheie primarul Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.