SCM USV Timișoara începe o serie de patru meciuri în deplasare și o începe cu un duel tare. Steaua București și echipa noastră se întâlnesc vineri, 28 aprilie, la ora 18.15, în Ghencea.

Partida poate fi urmărită în direct la Prima Sport 2 și opune primele două clasate, ambele echipe având trei victorii în cele trei partide jucate până acum. Bucureștenii au acumulat 14 puncte (marcate-primite 108-34), în vreme ce „Leii” au 13 puncte (M-P 91-27). Diferența se face din faptul că roș-albaștrii au luat punctul bonus în două partide, în vreme ce alb-violeții au obținut bonusul pentru cel puțin patru eseuri într-un singur joc.

„Avem o atmosferă foarte bună, mergem cu o atitudine pozitivă la București și sperăm să facem o partidă bună. Am muncit pentru victoriile de până acum, ni le-am dorit și iată că s-a întâmplat. Va fi un meci tare, un meci agresiv în Ghencea, dar consider că putem face patru victorii din patru posibile” a declarat Marius Simionescu.

Revenit de la Dinamo București, Marius Simionescu a fost declarat „Jucătorul meciului”, în cea mai recentă etapă, victoria cu Știința Baia Mare, 22-14, în Ronaț.

După înfruntarea din Ghencea, pentru echipa noastră urmează un meci în deplasare cu Dinamo (la stadionul Arcul de Triumf, vineri, 5 mai), o etapă liberă, jocuri la Cluj și Baia Mare (20 și 27 mai) și apoi o partidă pe teren propriu, cu Steaua, la 3 iunie, în ultima etapă din prima parte a sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.