Li se întâmplă locuitorilor din Moșnița Nouă, care de ani de zile sunt nevoiți să rabde, sau de ce nu, să apeleze la mila și înțelegerea șoferilor care trec prin comună să reducă viteza pentru a nu fi sufocați în case de praf.

Prin pancarde sau pe rețele de socializare locuitorii își manifestă disperarea. Astfel unul dintre aceștia a montat pe un stâlp o pancardă de carton pe care scria: „Vă rugăm reduceți viteza în dreptul caselor! Murim înecați de praf! Mulțumim!

Imaginea cu pancarda „apel la milă”, a fost postată pe Facebook de către un locuitor al comunei, cu mențiunea: „Moșnita 2.0. Cu peste 600 km de drumuri pietruite, oamenii au ajuns să stea cu furtunul la poartă și să monteze pancarde pe stâlpi.”

Problema îi este bine-cunoscută și primarului PNL al comunei, Florin Bucur, care de curând, în cadrul unei emisiuni la o televiziune locală, îi sfătuia pe posibilii cumpărători să treacă întâi pe la primărie pentru a se informa legat de proiectele de infrastructură edilitară și mai apoi să cumpere un teren sau o casă, pentru a nu avea partea de probleme de genul celor menționate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.