Școala Babel, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, îi invită, miercuri, 19 octombrie, ora 18:30, în Sala Multifuncțională, pe cei mari și cei mici deopotrivă, la o întâlnire cu autorul de cărți pentru copii Alec Blenche. Acesta, împreună cu fetița sa, Emma Blenche, va susține un recital având drept scop promovarea lecturii, dar și a valorilor morale precum răbdarea, generozitatea sau iubirea în rândul celor mici.

Alec Blenche este considerat unul dintre cei mai de succes scriitori de cărți pentru copii. Lucrările sale merg direct la sufletul celor mici, care îndrăgesc eroii din povestirile pline de farmec: Emma, unicornul Lily, pisoiul Jup, Erus, prințul Păpădie, Pac și Mac, precum și multe alte personaje care aduc bucurie copiilor. Totodată, Alec Blenche este și un cunoscut consilier în nutriție și fondatorul portalului web Viața în verde viu.

În cadrul evenimentului de la Consiliul Județean Timiș, va avea loc și lansarea cărții „Aventuri în Țara Emoțiilor”, care, la fel ca și alte trei lucrări din aceeași serie, are o trăsătură extrem de importantă: pe lângă tonul copilăresc, pe lângă firul narațiunilor, se desprind foarte multe învățăminte care, o dată asimilate de copii, îi vor ajuta să dobândească cele mai importante virtuți.

Intrarea la eveniment este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.