În 23 octombrie, celebrul iluzionist Christian Wedoy vine la Timișoara, la primul Festival Internațional de Magie organizat în orașul de pe Bega, TIME FOR MAGIC. Nimeni din lume nu a reușit să își țină respirația în timpul evadărilor subacvatice mai mult decât Christian Wedoy. Recordul său este de peste 8 minute.

Iluzionistul a început antrenamentele pentru Gala Magic Show de la Timișoara. “Fac antrenamente zilnice între 30 și 60 de minute. Trebuie să fiu foarte bine pregătit. Toată lumea mă întreabă care este secretul ca să rezist atât de mult sub apă. Dar nu este nici un secret. Mă antrenez dimineața pe stomacul gol în reprize în care respir 2 minute și îmi țin respirația cât mai mult timp. Vreau să fac un show care să impresioneze Timișoara.”, a declarat iluzionistul Christian Wedoy.

I se spune Houdini al zilelor noastre, spun organizatorii

În urma unui accident subacvatic medicii i-au interzis lui Christian Wedoy să se mai scufunde. Cu toate acestea el nu a încetat să se antreneze și a devenit unul dintre cei mai buni performeri din lume în evadări subacvatice. A bătut recordul lui Houdini, spun organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă

“Fiecare spectacol al lui Christian Wedoy este o provocare. În show-urile sale nu doar artistul își ține respirația, ci tot publicul. Numai că spectatorii reușesc în medie 30 de secunde să reziste fără aer. Christian Wedoy va încerca la Timișoara să își doboare propriul record de 8 minute. Vă garantez că toată Sala Olimpia va fi în 23 octombrie cu sufletul la gură. Va fi ceva ce nu s-a mai văzut la noi.”, declară iluzionistul timișorean Lorenzo-Cristian, inițiatorul festivalului.

Pe 23 Octombrie la Magic Gala Show îl poți vedea live pe Christian Wedoy alături de unii dintre cei mai mari campioni europeni și mondiali în arta iluzionismului, la cel mai tare Festival Internațional de Magie din România TIME FOR MAGIC!

Notă: În prezent recordul mondial de rezistență sub apă este de 24 de minute, cam de trei ori mai mult ca recordul pe care încearcă iluzionistul să-l facă la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.