Consiliul Județean Timiş invită structurile sportive de drept public, care îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea nr. 69/2000, să depună solicitări în vederea atribuirii contractelor de finanțare pentru programele sportive. Vorbim de un al doilea apel destinat cluburilor de drept public din Timiș. În prima etapă au fost finanțate trei programe, cu o sumă totală de 1.000.000 lei.

Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanțare a programelor din domeniul sportiv pe anul 2022 este prevăzută de Hotărârea Consiliului Județean Timiș nr. 229/31.08.2022 privind aprobarea Regulamentului privind finanțarea din fonduri publice a programelor sportive inițiate de către structurile sportive de drept public conform Legii nr. 69/2000.

Pentru a primi finanțare, programele propuse trebuie, printre altele, să promoveze și să contribuie la dezvoltarea domeniului sportiv în județ sau într-o unitate administrativ teritorială din Timiș. Contează, de asemenea, calitatea și anvergura, numărul, diversitatea și aria geografică a participanților, cât și capacitatea organizatorică și funcțională a solicitantului de a realiza programele.


Programele sportive pot fi depuse în perioada 12 – 31.10.2022, ora 16.00, la registratura Consiliului Județean Timiş. Selecția și evaluarea va avea loc în data de 03.11, ora 10.00. Detalii se găsesc pe pagina de internet www.sport.cjtimis.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.