Poliția Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Timișoara, a reținut ieri, 6 octombrie un bărbat în vârstă de 46 de ani pentru tentativă de înșelăciune, material fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Conform cercetărilor, acesta a depus documente false la o unitate bancară din Timișoara în vederea obținerii unui credit în valoare de 10.500 euro, bani cu care ar fi urmat să își achiziționeze un autoturism.

Documentele folosite pentru inducerea în eroare a reprezentanților băncii: actul de identitate, adeverința de salariu precum și fluturașii de salariu au fost emise pe numele unui funcționar public din Dâmbovița.

Pe durata cercetărilor, politiștii din cadrul S.I.C.E Timiș au descoperit că inculpatul urmează să părăsească România la data de 6 octombrie 2022, fapt pentru care au emis consemn pentru identificarea și reținerea lui la frontieră.

Că urmare, bărbatul a fost depistat la punctul de trecere al frontierei Nădlac 1 și condus la audieri, ulterior acestora s-au dispus reținerea pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă la infracțiune de înșelăciune , infracțiunea de fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată și uz de fals în formă continuată.

Politiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale ale bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.