„Am semnat încă o dispoziție de suspendare a activității pe 30 zile a unui club de pe malul Begăi” spune primarul Dominic Fritz într-o postare pe Facebook. ”E doar unul din pașii mulți ai campaniei noastre de a recupera aproape 11 hectare de domeniu public care a fost și este exploatat ilegal și fără să aducă niciun venit bugetului local” continuă acesta, după care explică și motivele suspendării.

Cazul acesta este unul dintre cele mai halucinante, spune primarul.

„Este vorba de un teren al orașului de aproape 5.800 mp pe care funcționează un club privat.
Nu există un contract de concesiune al terenului.
Nu există o autorizație de construire pentru clădirile ridicate pe teren.
Nu există o autorizație de funcționare pentru activități comerciale.

Și totuși, în zona zero a Timișoarei, a funcționat nederanjat de ani de zile. Cum a fost posibil așa ceva, cine a închis ochii, sper să găsim și la asta un răspuns…” se întreabă Dominic Fritz.

Primăria Timișoara, în timpul noii administrații, a somat și amendat clubul conform legii de repetate ori dar acesta a continuat să sfideze și Poliția Locală și Primăria, așa că acum au aplicat sancțiunea de suspendare a activității pe 30 de zile (perioadă maximă permisă de lege).

„Vom continua să ne folosim de toate pârghiile legale pe care le avem la dispoziție, chiar dacă e o luptă lungă.” promite primarul Dominic Fritz care precizează că prin această campanie îi susține pe toți cei din domeniul ospitalității care respectă legea și care contribuie corect la bugetul comunității timișorene. „Voi continua această luptă de recuperare și valorificare corectă a patrimoniului orașului, fără teamă de cei care până acum au avut protecție și privilegii” promite Fritz.

Notă: nu putem, conform legii, să vă spunem – nici noi și nici primarul Dominic Fritz, numele clubului a cărui activitate a fost suspendată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.