Sâmbata viitoare in data de 11.06, la Sala CSS Bega, incepand cu orele 10:00, va avea loc în Timisoara un eveniment inedit. Pro Futuro Sports Agency, lider European in recrutarea de elevi sau studenti cu burse in SUA, organizeaza o selectie pentru tinerii baschetbalisti ce vor sa si continue studiile peste Ocean. Reprezentantul PFS Agency in Romania este fostul mare baschetbalist al Timisoarei, Dan Paltinisanu, pe care l-am rugat sa ne dea cateva detalii despre eveniment si proiect in sine.

“Statistic, in ultimii 20 de ani, tot mai multi liceeni si studenti romani au ales sa si continue studiile in SUA, iar PFS, care in ultimii 16 ani a ajutat peste 4000 de candidati din toata Europa sa si gaseasca o bursa in scolile americane, exact cu asta se ocupa, ajuta tinerii talentati si nu numai sa ajunga la o scoala cu renume din SUA. Intrarea pe piata din Romania era un pas firesc. Ei colaboreaza de mai mult timp cu fostul meu coleg Rade Dzambic, care se ocupa de Programul de Baschet al Hoosac Academy (n.r. cei doi au castigat prima Cupa a Romaniei pentru baschetul timisorean in 2010) iar cand mi-a povestit de proiectul lor, am fost mai mult decat bucuros sa ma alatur.

Legat de evenimentul care are loc sambata 11.06 la sala CSS din Circumvalatiunii, vom avea ca invitati antrenori ai acestei prestigioase scoli (Hoosac Academy) care vor conduce si un antrenament alaturi de tinerii talentati doritori care se vor inscrie si vor lua parte. Cei inscrisi vor participa apoi la un joc de baschet unde vor fi urmariti. Hoosac Academy e un liceu cu o activitate veche de 133 de ani, situat in New York. Este listat in top 5 licee din tot statul, atat din punct de vedere academic, cat si sportiv. Participa in NEPSAC Conference, cea mai competitiva Conferinta din SUA, care a dat cei mai multi jucatori de NBA din ultimii 20 de ani. Din aceasta cauza, este urmarita de foarte multi antrenori de colegii si universitati (Fiecare meci al Academiei Hoosac este vizionat de 70-100 de antrenori fie din sala, fie online!) Participarea la eveniment va costa 150 de lei pentru fiecare tanar ce va lua parte la joc si va putea fi monitorizat pentru a primi o oferta, iar acest cost va include echipamentul de joc, apa si o gustare.

Participantii pot fi atat elevi de liceu, cat si tineri care au terminat, sau urmeaza cursurile unei facultati. Vom avea pe langa antrenament, meciuri filmate organizate intre cei inscrisi si fiecare participant are garantata cel putin o oferta de la o scoala de peste Ocean. Binenteles, sunt invitati si parintii, alaturi de care ne dorim o interactiune cat mai productiva. De altfel, PFS obtine burse nu doar de baschet. Poate fi vorba si de alte sporturi precum fotbal, volei, etc.

De asemenea, avand o retea foarte bine dezvoltata in State si o experienta de 16 ani in plasarea tinerilor catre scoli cu renume, pot beneficia de programul nostru de continuare a studiilor in SUA si cei fara aptitudini sportive.”

Doritorii pot aplica online pe site-ul nostru https://pfsinfo.ro sau ne pot contacta pe paginile de social media Pro Futuro Sports Romania

Articolul precedentCod portocaliu de grindină emis de meteorologi pentru cinci judeţe din zona de vest a ţării
Articolul următorDin nou despre terenul din Covaci pe care Primăria Sânandrei vrea să îl vândă cu 2 euro / mp

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.