Consilierul local Radu Țoancă are o nouă ieșire legată de „tripla” de la Primăria Timișoara : respingerea de către Tribunal a celei de-a doua Organigrame de Organizare a PMT, noua amendă primită de Colterm în valoare de 72 milioane lei și perchezițiile făcute la PMT de Poliție, percheziții ce vizează ilegalitatea unor concursuri de angajare în Primăria Timișoara. Consilierul PSD spune că imaginea institutiei se degradează pe zi ce trece din cauza ilegalităților comise de actuala administrație.

„Primăria aduce mai mult cu un ospiciu sau cu o anticameră a penitenciarului, decât cu o instituție respectabilă! Mocirla în care a târât Dominic Fritz și oamenii noi Primăria Municipiului Timișoara se adâncește pe zi ce trece, iar imaginea acestei instituții este făcută zilnic praf de ilegalitățile “reformiste și vizionare“ ale progresiștilor pe care timișorenii i-au votat masiv la alegerile locale din 2020.

Ziua de ieri (alalăieri, n.r.) a fost un record absolut de dezastre pentru administrația timișoreană: oficializarea amenzii de 72 de milioane de lei pentru Colterm, suspendarea în instanță a celei de-a doua organigrame useriste și noi percheziții pe tema concursurilor pentru anumite posturi administrative. Să bifezi în doar 24 de ore astfel de evenimente este cu adevărat un record greu de egalat de vreun edil de pe această planetă!

Perchezițiile precum cea de ieri se pare că au devenit o rutină pentru instituția de pe C.D. Loga nr. 1, pe care useriștii au transformat-o într-un butic nefiscalizat unde se vând țigări netimbrate și care este vizitat periodic de mascați! Cred că nici în cele mai negre vise nu au crezut votanții USR că favoriții lor vor deveni campionii ilegalităților și corupției generalizate, atât de combătute în campaniile electorale!

Cât despre suspendarea organigramei ce-ar mai fi de spus? Să ajungi ca primar la jumătatea mandatului și să nu fii in stare să promovezi o organigramă legală – asta cred că reliefează cu adevărat dimensiunea incompetenței și infantilismului unei echipe care s-a trezit la conducerea orașului, total nepregătită și depașită pentru o pălărie atât de mare. Se va funcționa încă 6 luni (cel puțin) cu … 3 organigrame suspendate, cu birouri, servicii și direcții sub-dimensionate, cu concursuri rămase în aer, cu oameni puși pe drumuri degeaba etc.

Inițial, toată lumea a subestimat incompetența acestei administrații, care crește constant și provoacă prejudicii pe termen lung întregii comunități timișorene!” spune Radu Țoancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.