Primăria comunei Dumbrăvița a scos la licitație, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), lucrările de reciclare a 24 de străzi, cu o lungime totală de aproximativ 5.5 km. Valoarea investiției din acest an este de 1.5 milioane de lei, cu finanțare integrală din bugetul local.

Reciclarea drumurilor reprezintă o soluție rapidă de a aduce drumurile neasfaltate din comună la un grad ridicat de viabilitate.

Străzile pe lista de reciclare din acest an sunt: Kalman Imre, Liszt Ferencz, Kodaly Zoltan, L. Rebreanu (între Mureș și Liniștei), Ecoului, Liniștei, Henri Coandă, Kossuth Lajos (între Simfoniei și Țuțea), Lucian Blaga, Poeziei, Poeziei 2, Emil Cioran, Ion Creangă (între Liiceanu și Belgrad), Dâmbovița, București, Salvador Dali, Oslo, Crângului, Danaide (între Crângului și Castanilor), Cedrului, Creației, Th. Aman, Crinului, N. Bălcescu.

Criteriile pentru prioritizarea unui drum pentru lista de reciclare sunt: strada să fie în proprietatea primăriei, prezența tuturor utilităților, cantitatea de piatră așternută în anii precedenți, gradul de ocupare, vechimea locuirii străzii, închiderea unor inele de circulație, respectiv legături cu drumuri asfaltate sau reciclate.

Articolul precedentTe-ai vaccinat cu schema completă între noiembrie 2021 și martie 2022? Află de unde poți ridica tichetul de 100 lei
Articolul următorRadu Țoancă, consilier local: Primăria aduce mai mult cu un ospiciu sau cu o anticameră a penitenciarului, decât cu o instituție respectabilă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.