Aseară a fost termenul final pentru înscrierea candidaților în cursa pentru conducerea filialei din Argeș a Partidului Național Liberal. Filiala a fost condusă în ultimele luni de Alina Gorghiu, senator PNL Timiș, această anunțând în cursul zilei de ieri înscrierea dânsei și în cursa pentru funcția de conducere a filialei.

„Aseară a fost termenul-limită pentru depunerea candidaturilor. Alegerile vor fi în 7 mai. S-au înscris mulți colegi care au dovedit că pot construi un program liberal pentru Argeș 2024! La funcția de președinte al PNL Argeș suntem 3 candidați, semn de democrație și de sănătate pentru organizație! Mă bucur că sâmbătă va fi competiție!

Sunt argeșeancă și doresc ca județul să se dezvolte pe principii de dreapta. Și primul pas implică să construim o organizație PNL cu perspectivă bună pentru 2024, manageriată de o conducere legitimată prin vot.

Suntem într-o zodie politică complicată, dar vom arată că știm ce avem de făcut!” încheie Gorghiu o postare pe Facebook.

Alina Gorghiu a ales în 2016, din funcția de președinte al PNL România să candideze la funcția de senator al județului Timiș, de unde a ajuns în Parlamentul României. În 2020 a fost realeasă ca senator al României de către timișeni pe listele PNL Timiș.

Articolul precedentJill Biden, soția președintelui american Joe Biden, va vizita România la sfârșitul săptămânii
Articolul următorItalia a renunțat la certificatul verde de la 1 mai și a scos o mare parte din restricții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.