Consilierul local Ștefan Sandu atacă decizia administrației locale de a demite Consiliul de Administrație al Societății de Transport Public Timișoara, consiliu ce ar trebui să fie înlocuit cu oameni din USR, oameni care, spune consilierul local, și-au dovedit incompetența în celelalte consilii de administrație în care au fost puși. Ba mai mult, spune Ștefan Sandu, avem veterinari care demit directori de Filarmonică, făcând referire la consilierul local, medicul veterinar Razvan Stana, care l-a demis în urma unei evaluări făcute pe picior și în totală necunoștiință de cauză, pe directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Gârboni, care între timp și-a găsit dreptatea în justiție.

„Azi vom asista probabil la inca un pas gestionat de USR in directia demolării societăților din subordinea Consiliului Local Timisoara.

Pina acum, fara exceptie, noile CA-uri si-au dovedit incompetenta. Toate societățile sunt intr-o situatie atat de jalnica cum nu au fost vreodata. Nu ar deranja atat de mult ca sunt oameni puși pur politic, daca ar avea o urma de competenta. Conteaza ca sunt numiți niste incompetenti care nu au minime cunostinte despre domeniile pe care le administrează. Nu ca ar fi o premiera.

Avem si veterinari ce demit directori de Filarmonica!

STPT nu functioneaza perfect. Dar in ultimii ani S-au facut pași importanți spre îmbunătățirea serviciilor. Se asteapta noile mijloace de transport, tramvaie si autobuze electrice. Nu poti da tuturor gratuități apoi sa acuzi lipsa veniturilor din bilete.

Da, se pot face si trebuie facute multe in continuare, dar solutia nu este in a-i înlocui pe cei ce au dovedit ca pot, cu unii ce peste tot au dovedit ca nu sunt in stare de nimic.

Cu cifre si date verificabile, situatia din STPT” spune consilierul local Stefan Sandu (PNL).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.