Zvonul unei scumpiri iminente a litrului de benzina in zilele urmatoare pana la 10 lei a facut ca aproape toate benzinariile din Timisoara sa se umple de clienti, dornici sa faca plinul de benzina inainte de presupusa scumpire. In acest moment litrul de benzina costa undeva in jurul a 7.5 lei, cel mai ridicat pret din intreaga istorie post-decembrista, mult mai scump ca in tarile vecine – Ungaria, Bulgaria, Moldova chiar si Ucraina.

Declarația de ieri a ministrului Vâlceanu, care spunea ca nu va plafona cresterea pretului combustibilului, impreuna cu un zvon lansat din „interiorul unui lant de benzinarii” a facut ca oamenii sa ia cu asalt pompele de benzina, de frica unei noi majorari – data de multe zvonuri chiar incepand cu aceasta noapte.

Un raport facut de reporterii nostri a relevat ca cel mai ieftin carbunant poate fi gasit in Timisoara la benzinariile Energotyl, Aral și Petrom in Timisoara. Unele benzinarii, precum Gazprom din Calea Aradului, au preferat sa nu mai afiseze public pretul combustibilului pe panoul de la intrarea in benzinarie.

Nota : Panica a pornit in momentul in care o benzinarie Mol din Beius (judetul Bihor) a afisat un pret de 11.10 lei la pompa, pret preluat de antena3.ro si amplificat printr-un articol propagandistic. (sursa: ebihoreanul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.