Compania națională de armament a Ucrainei a lansat o ofertă controversată pentru piloții ruși dispuși să-și predea sau să-și saboteze avioanele și elicopterele. Astfel, potirvit unui comunicat oficial, se oferă 1 milion de dolari pentru fiecare avion scos din luptă și o jumătate de milioane de dolari pentru fiecare elicopter.

„Garantăm un milion de dolari pentru fiecare aeronavă a Forțelor Aerospațiale Ruse furată sau predată și 500.000 USD pentru fiecare elicopter de luptă. Pentru a folosi această oportunitate, trebuie să vă predați autorităților ucrainene, împreună cu echipamentul militar. Tu și familia ta puteți deveni bogați, fără a mai fi obligat să execuți ordine criminale. Poți deveni liber și bogat. Pentru a lua legătura cu dispecerii ucraineni, știți deja frecvențele,” a anunțat compania de stat Ukroboronprom, în numele managerului general Iuri Gusev.

Pe de altă parte, compania de armament a Ucrainei a lansat și un anunț de angajare pentru specialiști, pentru că are nevoie de oameni de a face față ritmului intens de producție, în condiții de război.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.