Primăria Municipiului Timișoara va achiziționa și monta pe străzile municipiului 500 de noi coșuri de gunoi din oțel, achiziție care este parte a strategiei municipalității de a transforma orașul într-unul mai curat. Licitația pentru achiziție a fost lansată în 16 decembrie, iar ieri a avut loc deschiderea ofertelor. Două firme s-au arătat interesate, respectiv Urbio Palagio SRL și URBAN MARKET SRL.

Coșurile de gunoi vor avea o capacitate a recipientului/cuvie cuprinsă între 40 și 60 de litri, va fi realizat din tablă de oțel galvanizată la cald, care să confere coșului rezistență crescută la factorii de mediu și vandalism. De asemenea, coșurile vor avea un mecanism în zona inferioară pentru golire rapidă. Modelul de coșuri va putea fi montat atât pe perete cât și pe stâlp.

Noile coșuri vor fi instalate în zonele în care acestea lipsesc de pe arterele principale de circulație, în piețele publice și în stațiile mijloacelor de transport în comun. Fiecare coș va avea o garanție de 24 de luni, în condiții normale de utilizare. Valoarea estimată a contractului este de 377.000 de lei (fără TVA). Valoarea finală a contractului va fi determinată de oferta câștigătoare. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Articolul precedentÎncep lucrările de extindere a Școlii Generale nr. 30. Vor fi construite 16 noi săli de clasă, investiția fiind de 24,8 milioane lei
Articolul următorPrimăria Timișoara luată cu asalt de George Simion, membri ai AUR și protestatari ai Noii Drepte din Mehedinți. Dominic Fritz: „Este inadmisibil că Jandarmeria și Poliția Locală au asistat impotente la acest act violent.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.