Un nou proiect va apărea pe masa consilierilor locali din Dumbrăvița în ședința de miercuri, spune Horia Bugărin, primarul comunei de la marginea Timișoarei. Acesta precizează într-o postare pe Facebook că sunt două proiecte pentru care comuna Dumbrăvița primi finanțare din partea Administrației Fondului pentru Mediu iar în ședința de Consiliu Local de miercuri administrația dumbrăvițeană va supune aprobării consilierilor locali indicatorii tehnico-economici pentru cele două investiții.

„Pentru un viitor verde al localității noastre vom aplica pentru instalarea a 5 stații de încărcare a autovehiculelor electrice în cadrul primului proiect, respectiv pentru 835 de lămpi led de iluminat stradal și sistem de telegestiune. Aceste lămpi vor diminua consumul actual cu 60%, iar sistemul de telegestiune ne va oferi pe o hartă digitală poziția tuturor lămpilor, caracteristicile lor, precum și starea de funcționare. În total vorbim despre lucrări de 3.3 milioane de lei, din care 537.000 vor fi contribuție proprie. În următoarele zile voi prezenta lista completă a proiectelor de investiții pe care ni le propunem pentru acest an” a spus primarul localității, Horia Bugărin.

Articolul precedentO nouă materie va apărea în școli de anul viitor: educația pentru mediul înconjurător
Articolul următorProgramul Rabla va începe în 4 februarie. Autorităţile vor majorarea anuală a bugetului cu 10 procente şi lansarea acestuia în luna februarie a fiecărui an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.