Deputatul de Timiș Alfred Simonis a adoptat o poziție extremă față de scandalul iscat între cele trei partide aflate la guvernare și retragerea USR Plus din guvernul condus de Florin Cîțu. Simonis le cere tuturor membrilor Guvernului României să plece acasă, acuzând incompetența și proasta guvernare a țării de către alianța PNL – USR Plus – UDMR.

„Tot Guvernul trebuie să plece!
Alianța USR-AUR este total incapabilă. Nu au nici voturile, nici priceperea și nici legitimitatea să depună și să treacă o moțiune.
USR-iștii nici măcar nu au avut bunul-simț să își dea demisiile din guvernul pe care vor să îl dea acum jos. De ce?! Pentru că ei vor de fapt să se întoarcă pe aceleași funcții și să facă aceleași nenorociri ca și până acum. Iar cei de la AUR încă n-au înțeles că sunt folosiți în toată această mascaradă.

Noi spunem că premierul Cîțu trebuie demis urgent. Dar odată cu el, trebuie să plece acasă și USR. Sunt în egală măsură responsabili pentru haosul și sărăcia în care au aruncat țara.

De aceea, credem că moțiunea PSD este cea mai corectă, pentru că îi vizează pe toți. Avem și voturile și determinarea de a dărâma Guvernul!

Toți sunt vinovați, nu doar Cîțu așa cum fals spune USR care încearcă să ne păcălească pe toți că nici n-au fost pe la guverare în ultimul an.

NU! Toți trebuie să plecați. Urgent. Acum!” spune deputatul de Timiș, Alfred Simonis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.