Intrările din Timișoara de pe autostrada A1, singura care trece pe lângă oraș, au devenit aglomerate în această după-amiază și seară, mii de cetățeni întorcându-se în oraș din scurta vacanță de 1 mai și Paște.

Atât ieșirea de pe A1 de la Remetea (direcția Lugoj-Timișoara) cât și cea de pe A1 Lipova (direcția Arad – Timișoara) au generat formarea de cozi de sute de metri pentru persoanele care alegeau aceste intrări. Deși variantele ieșirii de la Topolovaț sau Orțișoara prezintă avantaje din punct de vedere al timpului petrecut în trafic, șoferii se pare că le ignoră ca repere pentru situațiile de acest gen.

Este de așteptat ca în cursul după-amiezii și serii de mâine situația să se repete pe cele două ieșiri, majoritatea firmelor din Timișoara își vor relua activitatea după cea de-a treia zi de Paște.

Notă : Bucata de autostradă uitată să fie făcută de autoritățile de România generează încă mari probleme, circulația pe drumul dintre Margina și Holdea fiind îngreunată și de lucrările de mentenanță efectuate în aceste zile. Lucrări care probabil vor avea același efect ca cele dinaintea lor, în 3-6 luni drumul revenind la starea actuală, plin de gropi; pentru că, trebuie să ne aducem aminte că nici vara nu-i ca iarna.

Sursa poze : Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.