Timișoara va avea de mâine o unitate mobilă pentru îngrijirea în regim de terapie intensivă a bolnavilor de coronavirus din Timișoara și județul Timiș. Unitatea mobilă are aproape toate dotările necesare unei unități de terapie intensivă, pe lângă cele 12 paturi, autospeciala este dotată cu toate echipamentele necesare pentru o secție de terapie intensivă, respectiv ventilatoare, monitoare și injectomate.

Pentru coordonarea eficientă a intervențiilor privind cazurile de îmbolnăvire cu noul coronavirus SARS CoV-2 la nivelul județului Timiș, începând de mâine, 16.07.2020, prin grijă Ministerului Afacerilor Interne, a Departamentului pentru Situații de Urgență și a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș va intra o unitate de terapie intensivă mobilă cu 12 paturi.

Unitatea de terapie intensivă va fi pusă la dispoziția unităților sanitare din județ, în funcție de solicitările și nevoile acestora.” notează ISU Timiș într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.