Restaurantul Rivière Brasserie își ia angajamentul ca pentru următoarele săptămâni să livreze minim 20 de pizza, în fiecare zi de marți la ora 13:00, pentru cadrele medicale din Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Grija pentru comunitate este esențială în vremurile dificile prin care trecem acum. Suntem alături de toate cadrele medicale de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, care, până în acest moment, au reușit performanța de a vindeca cel mai mare număr de pacienți infectați cu virusul COVID-19 din țară” spun cei de la Riviere în comunicatul trimis presei din Timișoara.

“Eforturile pe care le depun doctorii și asistenții, zi de zi, 24h din 24, vor putea fi cu greu răsplătite la adevărata valoare, însă, considerăm că susținerea prin gesturi simple, omenești, ajută din punct de vedere moral atât la nivel individual cât și colectiv.” precizează Mihai Pegulescu, managerul Rivière Brasserie.

“Terasa și bucătăria localului nostru sunt în continuare funcționale, de aceea ne-am gândit să folosim resursele de care dispunem pentru a aduce un minim de ajutor și recunoștință celor care salvează vieți și sunt expuși noului Coronavirus.Încurajăm toate celelalte restaurantele care nu și-au închis încă porțile să se alăture inițiativei noastre #SustinemMediciiDinTimisoara.

5 COMENTARII

  1. Penibil! normal ar fi sa doneze pizza bolnavilor și săracilor, nu medicilor care iau sute de milioane lunar!

  2. Care sute de milioane?Voi cei care comentati ,v – ati gandit ca personalul sanitar de la Víctor Babes zilele astea nu au casa,nu au famillii,nu au nimic!! Sunt acolo pentru noi!!!Sunt cei mai expusi! V- ati gandit ca poate nu au masti,manusi,echipament de protectie? Ca pleaca acasa gandindu se ca pot infecta familia?Puneti- va in situatia lor doar pentru o clipa! Nu doar ptr cei de la Víctor Babes! Pentru cei ce lucreaza in spitale in toata lumea!

  3. Pt. Andi Pop. Pot să vă întreb cum a-ți ajuns la sutele de milioane, ce calcul matematic a-ți făcut? Aproximativ 20. 840, 00 € reprezintă 100 de milioane de lei. ( cred căci a-ți gândit milioane de lei). Avem doctori la Timișoara care au salar de 20.840,00 de €uro?. Nu aruncați cu noroi unde nu este necesar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.