Imaginea zilei de azi vine de pe pagina Nesimțiții traficului din Timișoara, pagină ce a publicat imagini surprinse cu un șofer cu număr de Dolj transportând pe străzile din Timișoara un frigider într-o mașină Audi decapotabilă.

Lăsând deoparte atât mișto-urile făcute cu și despre olteni, cât și cele de Black Friday, un astfel de transport este de-a dreptul periculos, șoferul cu mașina înmatriculată în Oltenia și cu volan pe partea dreaptă devenind un pericol public pe străzile orașului. Acesta, transportând așa cum vedem în pozele de mai jos frigiderul neancorat, nu are vizibilitate deloc în oglinda retrovizoare, orice schimbare de bandă sau direcție putând provoca în orice moment un accident în trafic. În plus, orice frănă bruscă ar fi putut face din frigider un obiect zburător.

Pozele au fost făcute pe Calea Circumvalațiunii, direcția Iulius Town.

2 COMENTARII

 1. Așa ceva !!! Nu se face…. de oricine 🙂
  Trebuie sa ai sânge in instalație , sa stii într-adevăr sa conduci,DAR și mașina care sa-ți permită asta!
  Eu nu sunt de-acord nici cu articolul, care este exagerat! Am și argumente, pentru cine e interesat!
  Recunosc ca e mai ciudat… dar noi ăștia formați pe Dacia, și trăiți și in alte timpuri, parca am înțelege gestul 🙂
  Pentru autorul articolului-oglinda retrovizoare centrală, nu este cea mai importantă și nu e unica la asigurarea Direcției de mers. Viteza de deplasare adaptata la aceasta situatie( fortuită) nu da frigiderul nici in fata la o frâna brusca, fiindcă se observa ca e sprijinit in scaun.Iar in spate… nu cred ca pleacă cu scârțâit de roti.
  Personal, îl acuz ca nu a legat, existând un pericol de deplasare in lateral, dacă un alt participant la trafic îl lovește dintr-o parte.
  Vai ce in pericol a pus orașul!!!
  Ușor e sa judeci pe altul…

 2. sigur, a incalcat legea, dar trecem cu vederea, sa nu il acuzam. nu a omorat pe nimeni, nu a fost pericol public. dar daca o facea? „felicitari” pentru modul in care rationati! bonus, aveam si volan pe dreapta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.