În județul Timiș până la ora 13:30 și-au exprimat votul 23,46% din totalul populației înscrise pe listele electorale. Cea mai ridicată prezență la vot a fost în localitatea Dobrești unde au votat 38 de persoane, față de 31 înscrise pe lista electorală.

În Timișoara, Liceul „Ion Vidu” (90%), cantina din studenți a UPT (82%) și cantina UPT (57%) din complexul studențesc au înregistrat peste 60% votanți comparat cu cei înscriși pe lista electorală, numărul mare de votanți fiind dat în cele trei secții de votare de studenții veniți în Timișoara pentru studii.

Și liderii principalelor partide din România au votat azi, Călin Dobra, liberul PSD votând la ora 12:00 la Școala Generală 25 (vezi video). Liderii USR, Cristian Moș și Dan Resitnec au votat și ei în cursul dimineții la secția din incinta Școlii Generale 30, iar liderul Pro România Timiș, parlamentarul Adrian Pau și exprimat opțiunea la Școala Generală 19 din Timișoara.

Pe listele din Timiș sunt înscrise un total de 624.774 persoane, dintre care au votat până acum un număr de 123.758 persoane, în întregul județ votând până acum 146.586 persoane.

Articolul precedentFEST – FDR 2019: ultimele zile au un program fabulos
Articolul următorPreședintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean, la vot : „La 30 de ani de la revoluție am votat pentru o Românie educată”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.