Acum doi ani de zile, asociații sălilor de fitness Smartfit din Timișoara și-au strâns mâna și au plecat fiecare pe drumul propriu. Cosmin Șorban a rămas cu acțiunile la Smartfit, în timp ce Răzvan Irimescu și-a deschis o nouă sală la intrarea în Dumbrăvița dinspre Timișoara, Nextfit. Cu mici sicanari și de o parte și de alta, cele două săli rivale activează pe piață locală, Nextfit deschizând chiar luna trecută la Vox Tehnology, pe Calea Torontalului, o a doua sala de fitness. Astăzi, Smartfit 1, prima sala deschisă de foștii asociați, a luat foc, iar concluzia preliminară a organelor de anchetă a fost că incendiul a fost provocat.

Între timp, în massmedia și pe rețele au început să apară potențiali vinovați (in opinia comentatorilor), unul din numele cele mai vehiculate fiind chiar fostul acționar, Răzvan Irimescu. Acesta, în ultimele ore, a fost nevoit să repete aproape constant același lucru. Și, cum era și normal, a fost remis și un comunicat de presă, prin care actualul patron al Nextfit reafirmă că nu are nicio legătură cu incidentul de azi de pe Bld. Cetății. Vă redăm în rândurile de mai jos, integral, declarația dată de Răzvan Irimescu.

Încercarea mișelească a lui Sorban Cosmin prin care dorește să îmi pună în cârca incidentul din incinta Smartfit 1 este doar încă o tentativă nereușită de a mă discredita public. Acesta vrea să mascheaze propria lui neputință și vrea să arunce totul în cârca mea. Menționez că voi uza de toate mijloacele legale pentru a se face dreptate în cazul Smartfit. Acțiunea de astăzi încearcă să mascheze întreaga inginerie criminală gândită de Sorban Cosmin.

Soția mea Silvia a sesizat Primăria Timișoară despre ilegalitatea funcționarii Smartfit 1 însă până în prezent nu au fost luate nici un fel de măsuri, dimpotrivă, răspunsurile lor indică clar nivelul de corupție la care s-a ajuns prin acțiunile lui  Sorban Cosmin.

Dacă tot se vorbește despre coincidențe, mă întreb care din ele este mai evidentă, faptul că grupul compus din Sorban Cosmin și Han Angela au încercat fără succes să introducă firma în faliment iar acum încearcă să distrugă Brandul creat de mine sau aceea că aceleași persoane sunt cercetate penal într-un dosar în care s-a și pus în mișcare acțiunea penală în REM?

Voi acționa de îndată și voi sesiza organele abilitate (a nu știu căta oară) în sensul atragerii atenției asupra ilegalităților care se întâmpla în incintele Smartfit sub comanda lui Sorban Cosmin, persoană care este cercetată penal și care a fost suspendată din funcția de administrator printr-o decizie definitivă. Menționez că unul din motivele suspendării lui din funcția de administrator a fost exact lipsa autorizației de securitate la incendiu în incinta Smartfit1.

Reaua și păguboasa administrare a lui Sorban a dus la suspendarea acestuia dar chiar și așa controlul ilegal exercitat asupra societății și continuarea derulării afacerilor în stil mafiot și nu într-un cadru legal normal a dus în prezent la incendierea Smartfit 1 și implicit la cauzarea de daune în interesul asociaților și colaboratorilor.

Îmi ofer disponibilitatea de a oferi organelor abilitate și reprezentanților mass-media, orice informație este necesară pentru a se face lumina în acest caz.Voi reveni cu amănunte după ce organele de anchetă vor prezența primele concluzii.

Cu stimă Răzvan Irimescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.