Străzile din București vor fi goale în acest weekend, pentru că distracția își schimbă locația. Treceți viza de reședință pe Epic Vara, pentru că săptămâna asta, clubul revine cu o nouă ALERTĂ de petrecere. Vineri noapte se anunță caniculă de hituri și “good vibes”, iar principalii “suspecți” în cazul ,,temperaturilor ridicate” sunt: celebra interpretă Mira, ALBWHO – maestra în arta sound-ului “urban”  și nu în ultimul rând omul casei, John Trend.

Mira este una dintre cântăreţele care a cucerit într-un timp timp scurt publicul autohton, hit după hit, iar în acest weekend timișorenii o vor putea întâlni în cel mai fain club din Banat, dacă nu din ţară,  pe cea care le face inimile să bată în ritm nebun. Pulsul crescut va fi menținut și de piesele jucate pe degete, la butoane, de ALBWHO, alături de John Trend, rezidentul absolut al locaţiei.  Hot enough for you? Pentru acest weekend canicular, specialiștii în distracție de la EPIC VARĂ îți recomandă să te hidratezi cu muzică bună, oameni frumoși și chef de dans! 

Text: Veronica Vlădei

Articolul precedentProbleme cu vremea în Grecia – avertizări repetate pentru turiștii români care pleacă în vacanță
Articolul următorDominic Fritz a câștigat alegerile din USR Timișoara devenind candidatul USR la funcția de primar. Cu cât a fost în fața celorlalți candidați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.