Începând de azi, una din intersecțiile Timișoarei se schimbă fundamental. Pentru fluidizarea traficului au fost adăugate noi benzi de circulație la virația către stânga și dreapta, marcajul, trotuarele și covorul asfaltic fiind refăcut în zonă. Vorbim de intersecția Calea Aradului cu străzile Miresei și Amurgului. 

Astfel, intersecția are de azi  4 benzi de circulație pe direcția Calea Aradului – Piața Consiliul Europei, prima bandă fiind exclusiv pentru viratia spre dreapta, banda a doua fiind pentru directia Piața Consiliul Europei, banda a treia devenind bandă de viratie strânga sau înainte iar banda a patra devenind obligatorie pentru viratia la stânga. Totodată s-a mărit zona în care se pot încadra mașinile pentru una din cele două benzi laterale, permițând astfel unui număr mai mare de mașini încadrarea pe fiecare bandă.

Pe direcția de mers Calea Aradului – Piața Verde, în locul celor trei benzi au apărut tot patru, prima bandă fiind obligatoriu giratie la dreapta. Banda a doua și a treia devin benzi pentru direcția înainte spre Piață Verde, iar banda a patra devine obligatoriu stânga.

Și pe direcția de mers Amurgului – Miresei s-au făcut modificări în trafic, apărând trei benzi de mers în loc de două. Astfel, banda unu este obligatoriu înainte, banda a doua devenind înainte și stânga iar încadrarea pe banda a treia obligând șoferii la giratie stânga pe Calea Aradului spre Piața Consiliul Europei.

La această oră circulația pe bulevardul Calea Aradului a fost redeschisă, după doar o oră de la punerea vopselei de marcaj în intersecție. Rămân de refăcut pentru zilele următoare trotuarele distruse de pe direcția Piața Consiliul Europei – Piața Verde și fără răspuns ( deocamdată) întrebarea dacă s-au mutat în subteran cablurile aeriene ale rețelelor CATV.

Vezi și galeria foto atașată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.