SUD VEST TV, televiziunea care este gazda emisiunii Interviurile Timisoarei, realizata impreuna cu ziarul Opinia Timisoarei si difuzata in fiecare joi pe Orasul Timisoara, va iesi de saptamana viitoare cu un nou format de emisiune pe grila tv, un format atractiv si interactiv, avand ca fundal Timisoara – evenimente, fapte si noutati din mijlocul orasului. Adrian Dinescu, patronul Sud Vest TV a declarat :

Din data de 08.07.2019 telespectatorii SUD VEST TV au la dispozitie acest numar de telefon, prin care ne pot trimite orice informatii video si, mai ales, pot intra in direct prin apel video cu noi, in cadrul emisunii ce debuteaza marti, 09.07.2019, IN DIRECT, TIMISOARA ! Ne propunem ca prin aceasta emisiune,fara precedent, SA REALIZAM IMPREUNA O PRODUCTIE TV in care sa aratam tot ce se intampla in Timisoara, sau sa transmiteti ganduri bune toti cei care o vizitati, ori sunteti timisoreni si va aflati departe,dar va este dor de ea. De asemenea,dam posibilitatea tuturor organizatorilor de evenimente culturale si nu numai,sa intre in direct intre orele 20.00 – 22.00, sa ne arate ce se intampla la aceste evenimente.

Acest lucru il puteti face si voi, devenind colegii si realizatorii nostri ad-hoc!

Pentru ca dorim sa realizam emisiunea impreuna cu voi ! Asadar, daca daca sunteti in Timisoara, turisti sau localnici, participanti la diverse actiuni cultural artistice sau va aflati in fata unor obiective, sunteti alaturi de artistii ambulanti de un real talent, aflati seara, in centrul orasului, daca vreti sa intrati in direct sa ne spuneti parerea voastra despre ceea ce vedeti la acel moment, sau daca sunteti timiosoreni plecati in concedii, dar vreti sa transmiteti un gand bun celor de acasa, de acolo de unde sunteti, o veti putea face prin apel video si veti intra in direct in timpul emisiunii IN DIRECT, TIMISOARA, in fiecare marti si joi, de la ora 20.00 !

Va reamintim ca emisiunile postului SUD VEST TV pot fi receptionate si in grila RCS-RDS pe canalul 111.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.