Prognoza meteo pe următoarele cinci zile este favorabilă verii, cu temperaturi care depășesc 30° Celsius în întreagă săptămână de lucru. Zilele de luni și marți promit să fie cele mai fierbinți, cu temperaturi depășind 34 de grade Celsius, sfârșitul de săptămână aducând răcoare doar în cursul nopții. Despre ploaie, nici vorba să apară deasupra Timișoarei. Dar iată prognoza meteo pe următoarele cinci zile, începând de luni.

Luni, 1 iulie vom avea soare din plin, vânt aproape deloc și 34 de grade la umbră. În timpul nopții va fi puțîn mai răcoare, temperatura ajungând la un minim de 16 grade în cursul dimineții.
Și marți, 2 iulie vom avea o zi călduroasă de vară, temperatura în termometru ajungând până la 37 de grade Celsius. Noaptea se va încălzi, minima ajungând la 18 grade pe timpul nopții, fără niciun strop de ploaie.
Începând de miercuri, 3 iulie, căldura soarelui va mai scădea în intensitate, termometrele înregistrând 31°C, dar spre comparație, noaptea vor fi 19° Celsius. Vor apărea și câțiva nori pe cer, dar șansele de ploaie rămân aproape de zero.
Ziua de joi, în privința temperaturii, va fi o repetiție, fără nori însă, a zilei precedente: 31°C și zero șanse de ploaie. Noaptea însă se va răcori, temperatura minimă fiind de 15°C.
Începutul de weekend promite câțiva nori, dar temperatura în timpul zilei se menține constant la 31°C și noaptea de sâmbătă va aduce 15°C, la fel că în ziua precedentă.

Articolul precedentSamsari fără Dumnezeu pe rețelele sociale – pune o poză cu un copil pierdut cerând ajutor pentru găsirea părinților și apoi o schimbă în anunț de vânzare de mașini
Articolul următorViteze de 160 kmh pentru trenurile din Timișoara spre Arad și Oradea. Ce acord a fost semnat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.