Comisia de Circulaţie de la nivelul municipiului Timişoara a aprobat o serie de închideri temporare ale circulaţiei rutiere, în această săptămână, în funcţie de lucrările care se execută pe câteva străzi din oraş. Dacă aveți drumuri cu mașina prin Timișoara, iată zonele pe care să le evitați și intervalele orare în care se va lucra pe străzile orașului:

  • Pe strada Cluj – pe tronsonul dintre străzile Eroilor şi 1 Decembrie, pe sensul de mers spre Spitalul Judeţean, benzile 3 şi 4 vor fi închise circulaţiei rutiere între 11-13 iunie 2019, între orele 7-18; pe tronsonul dintre străzile V. Babeş şi 1 Decembrie pe sensul de mers spre Spitalul Judeţean se vor închide benzile 1 şi 2 între 14-18 iunie 2019, între orele 7-18.
  • Pe Calea Martirilor– pentru a finaliza lucrările de asfaltare şi realizare a marcajelor va fi închisă circulaţia rutieră pe tronsonul cuprins între străzile Surorile Martir Caceu şi Liviu Rebreanu în perioada 11-13 iunie 2019, între orele 7-18.
  • Pe strada Emil Zola – pe tronsonul dintre străzile Victor Hugo şi Herculane, va fi închisă circulaţia rutieră în perioada 11-14 iunie 2019 între orele 7-18.
  • Pe strada Lalelelor, pe tronsonul dintre străzile Mătăsarilor şi Calea Dorobanţilor, pentru definitivarea lucrărilor de asfaltare, se va închide circulaţia rutieră în perioada 12-15 iunie 2019, între orele 7-18.
  • Pe Calea Aradului pe tronsonul dintre străzile Miresei şi Liege şi pe strada Miresei, pentru realizarea lucrărilor de subtraversare a cablurilor de semafoare, se va închide circulaţia rutieră noaptea în perioada 11-14 iunie 2019, între orele 23-5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.