Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra vine cu o soluție inedită pentru ASU Politehnică Timișoara și Ripensia Timișoara, cele mai bine cotate echipe din oraș, ambele aflate în liga secundă a fotbalului românesc.

Managementul defectuos, fondurile cheltuite fără discernământ și implicarea unor persoane paralele cu fenomenul, golgheteri de ocazie, au scos Timișoara de pe harta fotbalului de performanță.

Am pus umărul din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean la nașterea acestui club [ACS Politehnica Timisoara, n.r.]  în anul 2012 dar m-am retras după o perioadă din toate funcțiile tocmai din cauza celor descrise mai sus. Un club care dorea să ajungă în elită nu putea fi condus de manieră în care a fost condus de administrația Robu… și regret că am avut dreptate.

Ca iubitor al fenomenului și fost sportiv, nu pot decât să deplâng situația în care a ajuns fotbalul în Timișoara. Dar, tocmai pentru că îmi pasă, vin cu o provocare către celelate echipe, ASU și Ripensia. Haideți să depășim orgoliile și să punem bazele unui singur club care să dispună de finanțare privată și care să își propună promovarea în prima divizie. Autoritățile locale, în speță Consiliul Județean, vor asigura finanțarea sectorului juvenil, fără o implicare directă în conducerea clubului. Să conducă specialiștii. Asta e soluția pe care o propun și de la care ar trebui să pornească discuțiile despre revigorarea fenomenului.” scrie președintele CJ Timiș, Călin Dobra, pe pagina să de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.