Politic Cele mai prolifice secții de votare din Timișoara – unde au votat...

Cele mai prolifice secții de votare din Timișoara – unde au votat peste 98% din totalul celor înscriși pe liste

In Timisoara avem sectii de votare unde prezenta la urne a fost peste media obtinuta in oras. Cea mai prolifica sectie de votare, dupa cum era de asteptat datorita numarului de studenti din Complexul Studentesc, a fost cea de la Liceul Ion Vidu, unde s-au prezentat 203% votanti fata de listele inscrise. Pe listele permanente au votat aici 239 persoane din 542 inscrise, in timp ce pe listele suplimentare au votat 859 persoane, aducand nmarul de votanti la 1,098.

A doua sectie de votare, in ordinea numarului de votanti, comparat cu cel inscris pe liste este cea de la Liceul Carmen Sylva, unde au votat 108% persoane. La fel, pe lista suplimentara au votat 435 persoane fata de 285 cati erau pe lista permanenta. Aici afluxul se explica prin oamenii din Spitalele din Zona – Ana Aslan si Balneo, dar si populatia de origine rroma prezenta in oras.

Cantina Studenteasca din Complex incheie top 3 al celor mai prolifice sectii de votare din Timis, cu un procent de 99%. Pe listele permanente au votat 370 persoane iar pe cele suplimentare, studentii complexului au votat pana la 556 persoane.

Urmatoarele clasate pe lista sunt sectiile de la Liceul Nikolaus Lenau cu 98,31%, Liceul Calderon cu 98,12% si o alta sectie de votare de la Lenau, cu un procent de 90,88%

Credit foto : Adevarul.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.