Liviu Dragnea a declarat astăzi, într-un interviu live acordat ziarului Adevărul, că Partidul Social Democrat va face la Timișoara, în garnizoana din centrul orașului, Muzeul Revoluției Anticomuniste. Ba mai mult, președintele Camerei Deputaților a spus în cadrul interviului că sunt deja alocate fondurile pentru realizarea muzeului, studiul de fezabilitate este aproape gata și schimbul de clădiri între Ministerul Apărării, cel care deținea garnizoana și Ministerul Culturii, este făcut. Ba mai mult, Liviu Dragnea a ținut să scoată în evidență incapacitatea actualului primar de a-și realiza promisiunile electorale, subliniind că „sunt mulți care vorbesc și puțini care fac”.

Iată declarația integrală a lui Liviu Dragnea, pe care o puteți urmări și în videoclipul de mai jos : „în Timișoara, ani de zile, ani de zile, mulți politicieni din ăștia care dădeau declarații din astea foarte tari, și care promiteau orice, doar-doar să păcălească lumea să le dea votul, au vorbit să se facă la Timișoara Muzeul Revoluției. Noi (PSD n.r.) o să fim primii care-l facem la Timișoara. Și o să-l facem la garnizoana din centrul orașului. Este un oraș care merită așa ceva, România merită așa ceva, sunt deja fondurile alocate la Ministerul Culturii, garnizoana a fost transferată de la Ministerul Apărării la Ministerul Culturii, studiul de fezabilitate este aproape gata din câte am înțeles, urmează procedurile, pentru că acolo va fi realizat un Muzeu al Revoluției Anticomuniste, o lucrare și o construcție deosebită, ceea ce era obligatoriu să se facă de mult. Din păcate sunt mulți care vorbesc și foarte puțini care fac” a declarat Liviu Dragnea.

Din informațiile pe care le avem în acest moment, costul amenajării viitorului muzeu sunt între 1.5 și 2 milioane de lei. Vă reamintim că Nicolae Robu, președintele PNL Timiș și actualul primar al Timișoarei a promis în nenumărate rânduri și campanii electorale un muzeu al Revoluției Anticomuniste în Timișoara, dar, deși în cei șase ani și jumătate de mandat a avut la dispoziție un buget de peste 2,3 miliarde de euro ( peste 11 miliarde de lei ) nu a fost în stare să facă nici măcar un pas pentru realizarea acestui muzeu, promisiunile acestuia fiind, până în momentul de față, minciuni fără acoperire în realitate, din păcate pentru Timișoara și timișoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.