În zilele de luni si marţi (13-14 mai a.c) echipa de campanie UNPR Timiş ( Bojin Titu, Viorel Matei, Oprea Nicolae şi Cristea Alexandru) a avut mai multe întalniri cu locuitorii din comunele periurbane, cât si cu locuitori ai unor localităţi din judeţ.

Cei prezenţi la discuţii au primit cu încantare propunerile UNPR pentru alegerile europarlamentare. Toţi cei prezenţi şi-au adus  aminte cu plăcere de momentele de bucurie şi adevărată fericire oferite de-a lungul anilor de domnii ILIE NĂSTASE şi ANGHEL IORDĂNESCU, care deschid lista de candidaţi pe care i-au caracterizat drept cei mai cunoscuţi români care au dus faima României peste tot în lume, dar şi patrioţi şi oameni care întotdeauna au militat pentru cunoaşterea peste hotare a poporului român, a valorilor acestuia.

De asemenea, cei prezenţi au apreciat aproape unanim că sportul a fost şi este cel care uneşte, nu dezbină, cel care crează o concurenţă cinstită, onestă şi întotdeauna aduce câstigatori pe cei drepti, pregătiţi, de bună credinţă şi cu încredere în forţele proprii.

Cei prezenti au salutat şi prezenţa domnilor Titu Bojin şi Viorel Matei pe listele de alegeri europarlamentare ale UNPR, ca oameni pragmatici care intotdeauna s-au zbătut pentru binele oamenilor, au incercat si din fericire de multe ori au si reusit să realizeze ceea ce si-au propus in domeniile lor de activitate- administratie, gospodărirea apelor si a infrastructurii rutiere, a agriculturii, si nu in ultimul rand in sectorul social si de sănătate.

Asadar, pe 26 mai, Votati Lista de candidaţi ai UNPR, buni români, cu credinţă în Dumnezeu, adevăraţi patrioţi, oameni care niciodată nu ne vor face de râs că i-am ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.