Timișoara trebuie să înceteze să mai fie ”terenul de joacă” al primarului liberal, Nicolae Robu. Tentativele eșuate și regretabile pe care le face edilul în infrastructura orașului, sub pretextul că ”schimbă în bine” Timișoara, nu fac decât să pericliteze siguranța oamenilor și să le perturbe modul de viață. Modificările operate în trafic, așa cum este cazul străzii Cluj, trebuie stabilite de specialiști și, înainte de punerea lor în aplicare, făcute simulări reale, care să prevadă impactul asupra oamenilor.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra a declarat că: ”Timișoara trebuie să fie un etalon din toate punctele de vedere și nu doar la nivel național. Din păcate, sub conducerea președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, orașul se degradează pe zi ce trece iar calitatea vieții scade văzând cu ochii. PSD Timiș, prin consilierii săi locali, caută soluții pentru ca măsurile în defavoarea orașului, gândite de PNL Timiș prin primarul Nicolae Robu, să nu ajungă la nivel de realitate.

Timișoara nu este moșia primarului în care edilul să decidă cine ajunge și cine nu ajunge la serviciu, de exemplu ori dacă un bolnav ajunge sau nu la timp cu ambulanța la spital, cum am văzut și în aceste zile că se poate întâmpla din cauza măsurilor impuse de administrația liberală a orașului. Nicolae Robu crează haos în traficul din oraș și nu ține cont de locuitori ori de vreo părere avizată înainte să ia o decizie pentru oraș iar rezultatele se văd în toate domeniile. Transportul public este în colaps, traficul în oraș este din ce în ce mai greu iar timișorenii tot mai afectați.”, a declarat și consilierul local PSD, Daniel Idolu.

Articolul precedentOpenville își schimbă numele în Iulius Town
Articolul următorPreședintele României, Klaus Iohannis vine la Timișoara – unde în oraș îți poți face selfie-uri cu el în cursul zilei de vineri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.