În întreaga lume, organizațiile descoperă forța echipelor și a leadership-ului adecvat lor. Lumea în care trăim este mult prea complicată, schimbarea prea rapidă iar problemele prea tehnice pentru a ne aștepta ca vreun lider să ne rezolve toate problemele, cu atât mai puțin pentru a crede că putem răzbi de unul singur! Acesta este motivul pentru care cele mai bune organizații creează o strategie de dezvoltare multilaterală prin lideri. Iată de ce rolul liderului este atât de important pentru succesul echipelor teritoriale. O echipă de success în România este Mill Hill Bjj România, unde liderul acesteia, Mihuț Alexandru din Timișoara conduce această organizație cu viziune și inspirație în motivarea sportivilor spre succes.

De curând, la această echipă s-a afiliat Clubul P.U.M.A. SuprPro Team din Sibiu, practic singurul club din județul Sibiu în care se vor desfășura cursuri de Brazilian Jiu Jitsu sub îndrumarea instructorului Răzvan Dencanet. Cursurile vor avea loc în sala situată pe Bulevarul Victoriei, nr. 45 la etajul 1.

Afilierea a avut loc pe data de 13 aprilie 2019, în cadrul unui seminar de No-Gi și Gi predat de unul dintre cei mai experimentați antrenori de Brazilian Jiu Jitsu, Cătălin Coșarca – centura neagra sub liderul MillHillBJJ, professor Nicholas Brooks din Anglia. Seminarul a avut parte de un recital de tehnici utile atât începătorilor cât și avansaților, cei aproximativ 70 de participanți fiin membrii echipelor afiliate organizației, din Timișoara, Arad, Piatra Neamț, Brăila, Tg. Mureș, Brașov și sportivii clubului din Sibiu.

Coordonatorul evenimentului, Mihuț Alexandru, ne-a spus că “Cea mai mare parte a muncii umane este prestartă în echipe, nu individual, de aceea sunt atât de importante echipele pentru organizație. Echipa Mill Hill Bjj România oferă o capacitate sporită de a influența mediu organizational a ceea ce înseamnă jiu-jitu în România. Grupul nostru reprezintă un număr de oameni care interacționează unul cu celălalt, care sunt conștienți din punct de vedere psihologic unul de celălalt și se percep unul pe celălalt ca făcând parte dintr-o mare și puternică “familie”. Echipa Mill Hill Bjj România este un tip special de grup, cu un potențial sinergic – adună și dă o direcție eforturilor individuale, astfel aceste valori individuale definesc întreaga echipă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.