„De acum încolo intrăm noi cu oameni din aviație să redresăm Taromul”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, miercuri seara, la TVR. Acesta s-a declarat nemulțumit de conducerea Tarom, iar joi Consiliul de Administrație va numi un nou director. Consiliul de Administratie al Tarom a fost demis, iar directorului general, Werner Wolff, îi expiră mandatul joi, acesta fiind numit la 20 noiembrie 2017.

Razvan Cuc a refuzat să dezvăluie numele noului director, dar a ținut să precizeze că este o persoană familiarizată cu domeniul aviatiei. Sursele din interior spun ca poziția de director TAROM va fi ocupata de Florin Șușanu.

Până acum a fost epoca Tudose, a ținut să precizeze ministrul Cuc, o săgeată trimisă în direcția fostului premier, care în perioada mandatului de șef al Guvernului l-a ironizat de câteva ori pe Răzvan Cuc.

Secretarul comisiei pentru Transporturi, deputatul PNL Marius Bodea, a susţinut miercuri că avioanele Tarom riscă să rămână la sol, întrucât joi expiră mandatul actualului directorului general al companiei, iar în lipsa unui consiliu de administraţie nu poate fi numit un şef interimar. Marius Bodea a afirmat, într-un comunicat de presă, că Tarom poate rămâne în zilele următoare fără certificatul de operator aerian emis de Autoritatea Aeronautică Civilă Română din cauza faptului că “guvernul a provocat o criză în conducerea companiei”.

Timișoreanul Werner Wolff, actualul șef al Tarom, a fost numit în funcție la sfârșitul anului 2017, venind pe această poziție din fruntea reprezentanţei BMW Timişoara-Arad. Wolf a fost practic director în cadrul Automobile Bavaria, companie condusă de Michael Schmidt, cunoscut prieten al președintelui Klaus Iohannis.

Din funcția de director al TAROM, Wolff a adus mai multe legături aeriene cu Timișoara. A adus cursele spre Chișinău și spre Germania, creând porți de legătura aeriană pentru românii din Moldova, Banat și Germania. Totodată. Wolff este directorul care a reușit să obțină cele mai bune rezultate din istoria TAROM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.