Sport Local Sportivii timișoreni, medaliați cu aur, argint și bronz la prima ediție a...

Sportivii timișoreni, medaliați cu aur, argint și bronz la prima ediție a Campionatului European de BJJ

Sâmbătă, 16.03.2019, în București, la Centrul Sportiv Apollo a avut loc prima ediție a competiției European Brazilian Jiu Jitsu Championship, sub umbrela World Brazilian Jiu Jitsu Association şi a Clubului Sportiv Agon București. În cadrul acestei întreceri sportive, echipa MillHillBjj România din care fac parte sportivi de la cluburile Iguana Fight Team Timișoara, Makoto Dojo Arad, Lions Piatra Neamț, Lupul Alb Brașov și Zmărăndescu Sports Academy Târgoviște, ce au deplasat un lot format din 27 de sportivi, au reușit să cucerească 25 de medalii (8 de aur; 11 de argint şi 6 de bronz).

Cei ce s-au remarcat în mod deosebit prin câştigarea Locului 1 și implicit au devenit campioni europeni sunt Andrei Tiță, Palade David, Costache Alexandru, Marin Nicolae, Preda Alecsia, Budur Andrei, Jărcuță Alexandru și Ionuț Mădălin Ceaușescu (din Timișoara).

De laudat și apreciat evoluția sportivului Iguana Fight Team Timișoara, Gheorghe Alexandru Simon, care a condus la puncte până în ultimul minut dar experiența adversarului și-a spus cuvântul timișoreanul ratând medalia în ultimele secunde!
O surpriză plăcută a fost prestaţia sportivilor David Costieanu, Robert Roman, Stan Carlos, Bilbor Lorand Constantin, Ioana Moldovenu, Ștefan Cozma, Mihai Blaj, Filip Cristi, Deleanu Orest Anton, Cătălin Petru Simon (din Timișoara) și Raul Cofan ce au reuşit cucerirea medaliilor de argint, aceștia devenind cicecampioni europeni.

Medaliile de bronz au fost câștigate de sportivii Tudor Eric, Milea Ianis, Alexandru Andrei Turea, Marin Mihai, Florin Budică, acesta din urmă reușind a lua medalie și la categoria Open.

“Cireaşa de pe tort” o constituie clasarea pe locul 3 a echipei MillHillBjj, lucru reușit în nu mai puțin de 2 ani de la constituirea acesteia în România de către coordonatorul echipei, Mihuț Alexandru din Timișoara.

„Avem în continuare speranţa, atât eu cât şi instructorii și antrenorii cluburilor afiliate la MillHillBjj HQ că la următoarele competiții se va auzi din ce în ce mai tare de super echipa MillHillBjj și se va putea observa aportul şi munca sportivilor noștrii, prezenţa lor motivând şi întărind caracterul fiecărui sportiv din cadrul academiei.” a declarat Mihut Alexandru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.